avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ITM - mi-a pierdut cartea de munca cum procedez
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ITM - mi-a pierdut cartea de munca cum procedez

Am lucrat la firma x in data de 1.08.2009 am semnat cerere somaj contabila mi-a spus ca cei de la itm nu mai gasesc cartea mea de munca, nu stiu ce sa fac cum procedez , am pierdut somajul .Am fost la itm si ma plimba de colo colo . Cum procedez sa imi recuperez cartea de munca de la ITM.
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 00:20, 26 Noiembrie 2009
1. Mergeti la ITM, intrati la seful institutiei si insistati sa o caute, trebuie sa o gaseasca.
2. Si eu am patit asa ceva si s-a gasit pana la urma.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Noiembrie 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
a fost acolo persoana in cauza dar nici o sansa il amana dupa o o zi pe alta veniti maine veniti saptamana cealalta si uite asa... a spus ca se va duce si maine nu stiu ce va face? este vorba de ITM BUCURESTI si acolo toata lumea saptamana trecut a fost in concediu si Domnul Inspector Dima ii tinea locul Domnisoarei Stefan Elena care era in concediu si ia spus sa revine in alta saptamana.
1. Sa faca si o scrisoare oficiala. Asa, cel putin, vor fi obligati sa-i dea un raspuns in maxim 30 de zile.
2. Nu stiu cum se face ca salariatii de la ITM nu sunt intotdeauna binevoitori, chiar daca de raspunsul lor depinde viitorul unui petent. Mereu gasesc motive "obiective".
3. Daca stiti sigur ca se afla la ei carnetul de munca insistati pana se plictisescde dvs. si o sa-l caute.
Si eu am o astfel de problema, in care ITM Bucuresti a pierdut un carnet de munca.
Am facut sesizare acum 10 zile la ITM Radu Voda si asteptam raspunsul lor (trebuie sa vina in maxim 30 de zile).
Am omis sa va spun ca, inainte, am fost la Casa de Pensii cu delegatie din partea firmei si copia de CI a angajatului respectiv si ni s-a comunizcat ca a fost predat la ITM carnetul de munca , cu data la care s-a predat si nr. de cutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca la itm v_florina v_florina Buna ziua, Incerc sa identificat CM a unei angajate din alt judet, care se afla in concediu de ingrijire copil. La ITM Bucuresti, unde are firma sediu, mi ... (vezi toată discuția)
Scanarea cartii de munca catalin76 catalin76 A m si eu o mica problema si sper sa gasesc raspuns aici .Am avut carnetul de munca la ITM si am dorit sa-l iau acasa .Cand am vrut sa-l iau inspectorul la ... (vezi toată discuția)
Pierderea cartii de munca dumary dumary Buna seara.Ma puteti ajuta cu un sfat?.Am terminat cele 42 zile de concediu de lauzie si urmeaza sa-mi depun dosarul ptr. indemnizatia de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)