avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț la notar în UK
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț la notar în UK

Am si EU o intrebare.Sunt casatorita in romania,doar la starea civila. Nu avem copiii impreuna.nici bunuri de impartit.As vrea sa stiu daca as putea sa divortez in Anglia la vreun notar.Amundoi suntem in Anglia.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:41, 4 Octombrie 2018
Nu este posibil,divortati in Romania la starea civila,la notar variante ce necesita prezenta dvs sau la instanta angajand un av,facand o procura impreuna cu sotul la consulat pt av ales,varianta ce nu necesita venirea dvs in tara.
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de divort prin mandatar dalia_dc dalia_dc Buna, va rog sa-mi spuneti daca este posibil ca cererea de divort sa fie depusa de o terta persoana. Sora mea lucreaza in Italia si ar prefera sa vina in ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean britanic si dreptul de sedere ContSters74714 ContSters74714 buna ziua.imi pare rau daca deschid din nou un subiect discutat,dar nu am gasit nimic ce ar putea sa ma lamureasca.logodnicul meu este cetatean britanic si ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord fara prezenta sotului ContSters200730 ContSters200730 Buna seara, sunt casatorita de un an si jumatate, sotul nu este cetatean roman, dar am facut casatoria aici in Romania. Nu avem copii, nici bunuri de impartit, ... (vezi toată discuția)