avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Fuziune prin absorbtie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Fuziune prin absorbtie

Banca Comerciala Ion Tiriac a fuzionat prin absorbtie cu HVB Bank Romania, nasdcandu-se o noua entitate juridica si anume HVB Bank Romania. In aceste conditii BCIT mai poate avea reprezentare in nume propriu in instanta ? BCIT fiind radiata si din registrul comertului.
Cel mai recent răspuns: Alandra , utilizator 13:43, 5 Aprilie 2006
Eu consider ca "nu"
atata timp cat art. 41 cod porc civ spune ca poate fi parte in judecata orice persoana care are folosinta drepturilor civile nici nu se pune problema ca BCIT sa mai stea in instanta. eventual poate fi reprezentata de HVB cea care a preluat-o prin fuziune.
Va multumesc . Asa ma gandeam si eu. Aduceti-va aminte ca nu mai tarziu de saptamana trecuta BCIT a fost obligata in dosarul FNA la plata a 40 miliarde lei vechi . (parte responsabila civilmente). De la cine isi vor lua oamenii banii daca titlul este emis in contradictoriu cu BCIT care nu mai exista ?:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare în judecată primĂria –prin primar adisoaree adisoaree Bună ziua! Am chemat în judecată PRIMĂRIA SECTOR X –PRIN PRIMAR cu acțiune întemeiată pe obligația de „A FACE”, iar instanța a admis excepţia ... (vezi toată discuția)
Concediere lider de sindicat Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Buna Ziua. Am si eu o problema ca sa zic asa....poate fi concediat din motive care nu tin de persoana salariatului un lider de sindicat angajat cu carte de ... (vezi toată discuția)
Coruptia. costello costello Ce intelegeti voi in legatura cu Coruptia?
Va pasioneaza pe voi? (vezi toată discuția)