avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nr. Cim greșit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nr. Cim greșit

Salariatului cu nr cim 145 i s-a încetat contractul, după o perioadă a fost reangajat cu nr. de cim 180, același nr.180 i s-a dat unui
nou angajat, din greșeală, apoi a mai fost angajat un salariat cu nr cim 181. Cum se poate corecta?
Cel mai recent răspuns: Lazear , utilizator 18:43, 4 Octombrie 2018
Unuia dintre cei doi i se poate scrie nr. c.i.m. 180 bis prin corectie.
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Sa nu corectez la ultimii doi?
Lazear, utilizator
Parerea mea : Corectati numai la cel care a primit a doua oara numarul 180 ... ii treceti 180 bis.......
Insa daca doriti le puteti corecta la ultimii doi.
Mulțumesc .Corectez și transmit în reges
Lazear, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajare sau contract nou? office.carmen office.carmen O persoana se reangajeaza la firma care l-a disponibilizat.In revisal,se inregistreaza reangajare sau se inregistreaza ca si contract nou? I se intocmeste un ... (vezi toată discuția)
Incetare cim -pensionare Alis07 Alis07 Buna ziua!Va rog o lamurire in urmatoarea situatie.La data de 15 mai inceteaza CIM de drept-pensionare si se doreste continuarea activitatii cu un alt CIM.As ... (vezi toată discuția)
Hotararea guvernamentala nr 161/2006 simona.elisa simona.elisa buna ziua, Ce parere aveti de modificarea HG161/2006- CU PRIVIRE LA REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR? eu nu am prea inteles, cei drept sunt la inceput in ... (vezi toată discuția)