avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza poluare sonora
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza poluare sonora

Locuiesc la etajul 1 al unui bloc la parterul caruia are sediul un laborator de patiserie. Laboratorul foloseste un congelator de mare putere, care produce vibratii (zgomot) foarte puternice, care se aud si la mine in apartament cu intensitate foarte mare.
As dori o firma autorizata (locuiesc in Onesti, Bacau) care sa masoare intensitatea acestor vibratii.
Cel mai recent răspuns: rbeloiu , utilizator 17:20, 18 Noiembrie 2018
Buna ziua.Numele meu este Silviu Platon și sunt expert tehnic judiciar in domeniul Poluare Fonică.
Va stau la dispoziție la nr de telefon:0722.152.648 sau adresa de email:silviuplaton@yahoo.com
Ultima modificare: Duminică, 18 Noiembrie 2018
silviuplaton, utilizator
Experții tehnici judiciari in domeniul Poluare Fonică pot și trebuie sa efectueze determinări privind nivelul de zgomot și/sau vibrații in situația in care dețin aparatura de măsurare omologata și verificată metrologic.
In calitatea pe care o dețin consider ca aprecierea gradului sau nivelului de poluare fonică produs de o activitate (industrială, comercială, de prestări servicii, alimentație publica,etc) in mediul ambiant, nu se poate susține fără existența unor determinări specifice.
Buna ziua,

Multumesc pentru amabilitate si pentru informare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza fonica in interiorul unei case la curte. cdragoman cdragoman Detin un atelier de broderie industriala, care este pe hotar cu vecina din stanga. Aceasta se plange ca nu mai poate trai din cauza zgomotului si vibratiilor ... (vezi toată discuția)
Expertiza de zgomot constsil constsil buna seara, va rog sa mă consiliați pe următoarea problema. locuiesc la 11m distanță de o sală de sport acoperită cu prelată (balon) unde se ... (vezi toată discuția)
Legea zgomotului doctorATU doctorATU Buna ziua. Locuiesc in vecinatatea unui club. In fiecare seara de weekend ne confruntam cu problema zgomotului excesiv. Am sesizat telefonic politia locala ... (vezi toată discuția)