avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Comisie de disciplina funcționari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Comisie de disciplina funcționari publici

Ce măsuri pot fi luate împotriva membrilor comisiei de disciplină din cadrul unei instituții publice din cadrul administrației publice locale care nu luat nici o măsura pentru rezolvarea unei sesizării depuse impotriva unui functionar public,tergiversand acest lucru si lăsând sa treaca perioada legală ptr rezolvarea sesizării.Mentionez faptul ca martorii invocati de persoana care a facut sesizarea nu au fost audiați.De asemeni mentionez faptul ca in urma solicitării persoanei care a depus sesizarea de a i se pune la dispozitie copii de pe procesele verbale de sedinta ale comisiei de disciplina in legatura cu sesizarea sa,acestea nu i-au fost înmânate nici dupa trecerea celor 30 de zile invocate de lege.

Alte discuții în legătură

Cercetare administrativa functionar public DIA63 DIA63 Sunt functionar public si a fdost sesizata Comisia de disciplina pentru cercetarea mea. Rog sa-mi comunicati daca persoana desemnata sa faca cercetarea poate ... (vezi toată discuția)
Comisia de disciplina ramonamarcu ramonamarcu sunt functionar public in cadrul unei primarii, iar de curand am fost numita de primar ca membru in comisia de disciplina. La prima convocare am si fost ales ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu daca a fost depusa o plangere impotriva mea? levi75 levi75 Cum pot sa aflu daca a fost depus o plingere impotriva mea la un institut public si numelele celor care au depus plingerea si daca exista o lege care obliga ... (vezi toată discuția)