avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acțiune de adopție
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acțiune de adopție

Bună ziua !
Aș dori să mă sfătuiți în legătură cu fetița mea în vârstă de 1 an 1/2 căreia tatăl biologic , în ciuda hotărârii instanței , nu i-a plătit niciodată pensia alimentară și nici nu a vizitat-o .
Actualul meu soț dorește s-o înfieze pe cea mică .
Care este procedura legală ?
Credeți c-ar fi necesar acordul tatălui biologic , chiar dacă acesta nu a contribuit niciodată la creșterea și îngrijirea minorei ?
Mulțumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Încredinþare minor din afara cãsãtoriei Nykollette Nykollette Bună ziua. Mă numesc Mihaela şi am o fetiţă din afara căsătoriei în vârstă de 7 ani. Adică, am fost căsătorită cu tatăl biologic al minorei, ... (vezi toată discuția)
Ar putea partenerul meu de viata sa-mi infieze fetita? violeta g violeta g Am o fetita de 9 ani dintr-o relatie anterioara. Fetita imi este incredintata prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva. Deoarece actualul meu partener ... (vezi toată discuția)
Dupa divort, fostul sot vrea sa ia fata de 4 ani la domiciliu, desi aceasta nu-l cunoaste nicoletacristina nicoletacristina Buna ziua, .Am divortat anul acesta.Din fosta casatorie a rezultat fetita ce are acum aproape 4 ani. Pentru ca el este din Constanta, ultima locatie comuna a ... (vezi toată discuția)