avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comercializare in magazin popcorn la microunde
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comercializare in magazin popcorn la microunde

Buna ziua. Am un PFA cu cod CAEN 4711 (bar + magazin mix). Am la vanzare si popcorn care se prepara la cuptorul cu microunde(clientul il cimpara si il face acasa). In ultima vreme, multi clienti care stateau in bar si serveau cateva ceva(bere, vin,...) m-au intrebat daca fac pop corn la cuptorul cu microunde; nu am acest aparat si bineinteles ca nu fac. Dar vreau pe viitor, daca sunt cereri de la clienti, sa cumpar un cuptor pentru a ii servi in locatie. Intrebarea mea este: Este legal din punct de vedere a-l Protectiei Consumatorului cat si a-l Directiei Sanitar Veterinare?
Pun aceasta intrebare pentru ca prepararea de sanwichuri este interzisa daca nu ai niste autorizatii si cod caen, dar nu stiu daca se aplica si la prepararea popcornului.

Alte discuții în legătură

Cod caen 4799 mihaeladumitru mihaeladumitru avand codul caen4799 trecut in certificatul constatator, pot vinde bere la dozator, in pahare de plastic? magazinul e mixt. (vezi toată discuția)
Cod caen preprare cafea p_orsyka p_orsyka Buna ziua, am un magazin cu codul caen 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun, ... (vezi toată discuția)
Autorizare chiosc alimentar in incinta unei scoli sorrela2003 sorrela2003 Am un chiosc in incinta unei scoli. Cand m-am inregistrat la ORC mi s-a spus ca e suficienta acea declaratie pe proprie raspundere pentru a putea functiona, ... (vezi toată discuția)