Inca din anul 2015 de cand eram student mama mea , care munceste in italia ma ajutat pana in anul 2017 cu cate 1000-2000 Euro lunar sau tot la 2-3 luni ,
Anul trecut in iarna mi-am facut un credit de prima casa .
In urma cu 3-4 luni sora mea a stat la mine si din diferite problema intre noi ea a plecat de la mine din casa , ( a plecat cu tot cu cheile de la apartament cu un Iphone 8 + ca mi-a facut cost la abonamentul ei de 80 Euro )
Am fost nevoit sa achit acel cost suplimentar .
Iar astazi m-am trezit cu o notificare din partea baroului din Cluj Napoca , mama mea vrand sa ii restitui toata suma de bani care ea mi-a trimiso in urma cu cativa ani lunar ,.
Mintind in declaratia din notificare spunand ca banii aceea sunt pentru a cumpara o casa pentru ea nu ptr intretinerea mea ,
Subliniez ca pe nicio chitanta de la WesternUnion nu scrie pentru ce sunt banii.
In data de 11 Octombrie trebuie sa merg si sa discutam cum am dobandit eu bunul acesta .
Este logic si normal ca l-am dobandit dintr-un credit pe 30 Ani !!!
Ce ma indrumati ?
Trebuie sa imi caut un avocat sau ma pot reprezenta si singur cu actele apartamentului ?
Ce se poate intampla ??
Din partea Baroului cu siguranta n-ati primit notificarea, eventual de la un avocat din Baroul Cluj!
Incercați să discutați cu mama dvs, invocați chestiuni de ordin moral și împăcați-vă.
Dacă nu reușiți, abia apoi gândiți-vă să vă angajați și dvs un avocat.