avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Unde ma adresez
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Unde ma adresez

Bună ziua. Nu vrea primăria sa îmi angajeze insotitor sau sa îmi dea mie banii sa plătesc eu pe cineva. Am gradul 1 grav cu insotitor. Unde ma pot adresa în situația asta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:15, 5 Octombrie 2018
Adresati o petitie Autoritatii Naţionale pentru Persoanele cu Dizabilităţi in care descrieti situatia, comunicati nr certificatului de handicap si o copie scanata daca aveti posibilitatea sa o faceti, eventual ii faceti foto cu un telefon inteligent si o atasati petitiei.

Email: petitie@anpd.gov.ro

[ link extern ] /
Nu are cum sa va dea banii dvs sa platiti o alta persoana ... obligatia de a angaja este prevazuta in lege, neindeplinirea acesteia va da dreptul sa promovati o actiune in instanta impotriva Primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de handicap pe card tudoru tudoru Buna ziua, In situatia in care o persoana cu handicap grav doreste sa primeasca indemnizatia intr-un cont bancar(pe card) si nu prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană ... nitulescugabrielasimona nitulescugabrielasimona Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană cu handicap cu însoțitor? Mulțumesc frumos. (vezi toată discuția)
Buna seara, am o sora cu handicap grav 1 de 4 ani de tot de 4 ... Constantinescu gheorghe Constantinescu gheorghe Buna seara, Am o sora cu handicap grav 1 de 4 ani de Tot de 4 ani de zile ea plateste impozit fortata( intr-un cuvant ) deorece primarul din comuna unde ... (vezi toată discuția)