In astfel de situatii,anterior oricarui demers,analizati cu responsabilitate avantajele demrsurlui si in special strategia pentru materializarea interesului dv
Actiunea in instanta are dezavantajul termenului de solutionare
Sunt frecvente situatiile in care locatari considerati buni vecini,responsabili,buni la toate dupa ce sunt ":unsi"presedinti de asociatie,automat isi modifica caracterul devin dezinteresati de problemele acelora care au avut increderea sa il aleaga reprezentantul lor,acestia avand strict interese personale ide ordin financiar
În dispeare de cauză am decis să-i chem în judecată dar dacă tot deschid acţiune, m-am gîndit că să chem şi vecinii care, la fel mă ignoră cu eleganţă.
In cazul dv problema o reprezinta asociatia de proprietari care are reprezentant legal,care va poate pune la dispozitie informatiile de care aveti nevoie
Analizati temeinic interesul pentru chemare in judecata impotriva vecinilor care implica un timp de solutionare evident sporit si care nu va garanteaza obtinerea unei hotarari judecatoresti favorabile
Ce fel de cereri ati trimis cu executorul judecatoresc ?
Initial,notificati oficial presedintele de asociatie,in temeiul disp L nr 196/2018
Conditionat de pozitia,raspunsul presedintelui ,puteti continua procedura prin mediator
In ultima instanta puteti promova actiune in instanta impotriva asociatiei de proprietari prin reprezentant legal