Buna ziua, numele meu este Ana ,am 33 de ani și sunt căsătorită. In urma cu 7 ani tatăl meu (care a decedat acum 4 ani) împreuna cu tatăl sau (bunicul meu, care este și el decedat de 2 ani) au pus bani la CEC ( tatăl meu este titularul contului). Mama mea spune ca ar trebui sa facem succesiune la casa (având in vedere ca sunt unica la părinți) pentru a putea recupera acești bani.
Mergeti la un notar in certificatul de mostenitor pe langa casa o sa fie trecuta suma aflata in contul....In cazul in care nu cunoasteti contul notarul o sa va inmaneze o adresa cu ajutorul careia banca o sa va comunice.Puteti intra in posesia banilor numei in baza certificatului de mostenitor.
Mostenire
bogdaner
Bunica mea a decedat.Ea avea un cont la CEC, la care era imputernicit fratele tatalui meu.Cu cateva zile inainte ca bunica sa moara, acesta a transferat banii ... (vezi toată discuția)
Mostenire
Octav1996
Buna ziua, tatal meu a decedat acum 4 ani si intrebarea mea este cum as putea sa intru in posesia bunurilor tatalui meu in conditiile in care sunt singurul fiu ... (vezi toată discuția)