avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1261 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma import China
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma import China

Bună ziua,
As dorii sa știu care sunt pașii de urmat pentru o firma ca să facă import din China și sa vândă online?
Coduri Caen, Documente ANAF, și etc?

Alte discuții în legătură

Taxa import accesorii gsm china george_passat george_passat Sunt administratorul unei societati de tip SRL cu activitati de fotocopiere si acte auto. In actul constitutiv este trecut tot Codul CAEN. Pe certificatul ... (vezi toată discuția)
Detin un pfa si as vrea sa mai adaug un cod caen crtmihai98 crtmihai98 Buna ziua! Detin un PFA si as vrea sa mai adaug un cod caen,mai exact 4791 pentru a lua marfa de pe china,turcia sau alte tari si sa o vand pe Emag. 1.Ce ... (vezi toată discuția)
Birou individual arhitectura - caen secundar + alte intrebari razvanUTI razvanUTI [b]Buna ziua,[/b] Am o intrebare in legatura cu infiintarea unui [b]\"birou individual de arhitectura\".[/b] Am dobandit dreptul de semnatura in cadrul ... (vezi toată discuția)