avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... marca inregistrata
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

marca inregistrata

ce parere aveti daca inregistrez la osim o marca si o aplic pe o butelie de aragaz care in cele din urma ajunge la alta fabrica prin reteaua de distributie sunt indreptatit sa solicit fabrici respective neutilizarea acesteia, adica sa o reintroduca in piata, pentru ca poarta marca mea ?:(
Cel mai recent răspuns: Talk Partners , Consilier juridic 00:50, 17 Noiembrie 2009
Buna ziua, in opinia mea intrebarea mea este un pic neclara. Daca ati putea sa detaliati. Daca aveti o marca inregistrata si o aplicati pe o butelie aceasta poate ajunge oriunde aveti desfacere. De la partea cu fabrica , pe mine m-ati pierdut.
Astept clarificari pentru a va putea da un raspuns pertinent.
Ce legatura are butelia dv cu o fabrica concurenta? Despre ce fabrica vorbim?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare butelie la aragaz gambette gambette Datorita indolentei com. executiv al asociatiei care nu a respectat efectuarea verificarii periodice a instalatiei comune a retelei de gaz furnizorul s-a ... (vezi toată discuția)
Cum pot optine ecxlusivitate pe un produs nicolae bya nicolae bya as dori sa optin ecxlusivitate pe un produs pentru al distribui la nivel de tara sau macar de judet dar nu stiu cum sa procedez deoarece pe produs sunt 2 firme ... (vezi toată discuția)
Marca comunitara vs marca nationala! 2006 vs 2005 SC MARCULESCU&ASOCIATII SRL SC MARCULESCU&ASOCIATII SRL Stimati colegi, cum mai multe opinii si sfaturi avizate sunt de folos, va rog sa va exprimati punctul de vedere cu privire la urmatorul aspect: o societate ... (vezi toată discuția)