avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Înființare pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Înființare pfa

Buna ziua as vrea sa fac un PFA sa aduc anumite lucruri din germania pot cu pfa?problema este ca daca cumperi ceva de la o persoană fizică nu iti da factura iti da o chitanță care nu are serie de înregistrare cum se procedează? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 12:28, 8 Octombrie 2018
Buna ziua.
Nu puteti desfasura niciun fel de activitati economice fara documente justificative: facturi, evidenta contabila(intrari- iesiri, incasari- plati, etc). In baza carui document ati putea face pretul de vanzare, daca nu aveti facturi si NIR?
Ultima modificare: Luni, 8 Octombrie 2018
Raluca Iliescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registre pfa-contabilitate partida simpla DraglaGabriel DraglaGabriel Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta Am un pfa Activitate principala 3213- fabricarea imitatiilor de bijuterii si nu cred ca complectez registrele cum ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie familiala vasilelacramioara vasilelacramioara am infiintat o asociatie familiala si va intreb ce documente contabile trebuie sa intocmesc am un magazin (vezi toată discuția)