avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Redobandire permis auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Redobandire permis auto

Buna ziua. In cazul suspendarii permisului auto in anul 1012 se poate redobandi fara a mai fi necesar examenul auto conform art 4 din Codul Penal?Care este procedura mai detaliat.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: heheheee , utilizator 16:22, 5 Octombrie 2018
suspendat nu e tot una cu anularea.. daca va referiti la anularea permisului, trebuie sa fiti sigur ca a fost deja anulat (ati primit instiintare prin posta ca permisul a fost anulat) in cazul in care nu e anulat atunci trebuie sa faceti o cerere la seful politiei rutiere a judetului de care apartineti si dupa ce e anulat permisul de conducere, puteti sa demarati procedura de a va "redobandi" dreptul de a conduce, prin obtinerea unui nou permis de conducere.. asta consta in refacerea tuturor analizelor aferente pentru obtinerea unui permis de conducere, taxa CEC, poza noua pentru permisul de conducere si nu in ultimul rand copie legalizata (de la judecatoria unde s-a dat prima sentinta).. asta se face printr-o cerere la registratatura judecatoriei unde s-a dat sentinta pe fond si dupa ce ati adunat toate actele necesare, depuneti dosarul la politie unde sustineti proba teoretica iar mai apoi proba practica... cam astea ar fi pasii. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare permis de conducere DORUCONDREA DORUCONDREA Am o nelamurire si eu daca ma poate lumina cineva. In anul 2004 am avut un accident de circulatie cu victima,in prima faza am avut 2ani si 6 luni cu executare ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto - scoala de soferi refacuta (obligatoriu sau nu?) ady_best03 ady_best03 Buna ziua. In urma cu aproape 3 ani mi-a fost anulat permisul (cat. BCE) pentru conducere sub influenta bauturior alcoolice. Dupa ce mi s-a intocmit un dosar ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto doina_dana doina_dana Sotul meu are permisul anulat,deoarece in urma unei verificari a unui echipaj de la politia circulatie,dupa ce a suflat in etilotest si a avut o alcolemie de ... (vezi toată discuția)