avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie si Titlu Executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie si Titlu Executoriu

Buna ziua, am primit astazi de la ANAF Somatie si Titlu Executoriu pentru 1600 de lei cheltuieli de judecata in urma unui proces penal.
As dori sa stiu, care este procedura de plata?
Cand am fost sa platesc amenda penala eferenta aceluiasi dosar, am fost la finante, dupa am depus chitanta la tribunal.
Pentru aceste cheltuieli cum ar trebui sa procedez, ma duc tot la finante si dupa la ANAF ca sa fac dovada, sau as putea plati direct la ANAF, avand in vedere hartiile pe care le-am primit de la ei?

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu emis desi nu am nici o restanta vcodrea vcodrea Buna ziua , Zilele trecute am primit de la Administratia financiara Cluj o somatie insotita de titlu executoriu pentru o presupusa restanta la plata ... (vezi toată discuția)
Copia certificată a dosarului execuţional ankalupu ankalupu in urma contestatie la executare mi a fost solicitat de instanta sa depun ,,copia certificată a dosarului execuţional ,,. Avand in vedere ca anaf a trimis ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa samy0508 samy0508 buna ziua!!am primit acum cateva zile o somatie de la anaf cu titlu executoriu in care mi se aduce la cunostinta ca figurez in evidenta fiscala cu o suma de ... (vezi toată discuția)