in urma contestatie la executare mi a fost solicitat de instanta sa depun ,,copia certificată a dosarului execuţional ,,.
Avand in vedere ca anaf a trimis titlu executoriu si somatia,ar trebui sa merg la finante sa cer dosarul?
mentionez ca nu am primit alte acte înafara de somatie si titlu executoriu.
In mod normal copia dosarului executional trebuia solicitata de instanta de la anaf, dvs. avand obligatia de a suporta eventualele costuri de copiere. Exista posibilitatea ca instanta sa va fi solicitat din greseala copia dosarului executional pentru ca nu dvs. detineti dosarul executional, ci anaf-ul.
Puteti incerca totusi sa obtineti copia dosarului de la anaf. Eventual faceti o cerere scrisa catre anaf (cu nr. de inregistrare) prin care solictati sa va puna la dispozitie o copie a dosarului executional, iar in eventualitatea in care nu vi-l dau cei de la anaf sa aveti dovada demersurilor efectuate.
Taxa fotocopie dosar
Mia4
Buna ziua! Intr un dosar pentru contestare executare silită am plătit taxa de timbru,mi se solicită si taxa fotocopie dosar de la executor .
Pute ti sa ma ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu anaf
cmnop
Am primit somatie cu titlu executoriu de la ANAF cu datorii catre casa de sanatate.Cine ma poate informa despre dosarul executional pentru ca ma paseaza de la ... (vezi toată discuția)