avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită amenda administrativa
Discuție deschisă în Executare silită

amenda administrativa

buna ziua!!am primit acum cateva zile o somatie de la anaf cu titlu executoriu in care mi se aduce la cunostinta ca figurez in evidenta fiscala cu o suma de plata de 500 in urma unei amenzi administrative.unde pot sa platesc amenda si cum as putea altfel sa fac dovada stingerii acesteia?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:25, 16 Martie 2014
Amenzile se platesc la directia taxe si impozite din cadrul primariei de care apartineti. Dovada o faceti cu chitanta.
cu chitanta dar unde ?la anaf?
Va duceti cu notificarea de la Anaf la taxe si impozite si ei directioneaza in contul care trebuie daca nu este mentionat in notificare. Puteti sa platiti si la posta daca va indica contul trezoreriei si CUI-ul, cereti cu "confirmare de primire'. Oricum primiti chitanta dar daca trimiteti cu confirmare de primire aveti certitudinea ca au ajuns banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu si somatie anaf vandarel vandarel Am primit prin posta titlu executoriu si somatie ANAF emise in 08.02.2014 pentru diferente de impozit anual de regularizare. Documentul mentionat in titlu ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata dragos2015 dragos2015 Am primit de la ANAF o somatie de plata pentru o datorie pe care am achitat-o deja prin transfer bancar. Este vorba despre o sentinta definitiva in urma careia ... (vezi toată discuția)
Somație de plata amenzi circulație platite AndreiVesa AndreiVesa Bună ziua, am primit Somație de plata și Titlu executoriu pentru plata a 3 amenzi de circulație pe care le-am primit în 2013. Amenzile respective le-am ... (vezi toată discuția)