avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Șantaj și amenințări cu poze din partea fostului ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Șantaj și amenințări cu poze din partea fostului prieten. Ce mă sfătuiți să fac?

Buna, am o problema, eu sunt in romania și fostul prieten este in străinătate de doar 3 săptămâni,după o relație de 1 an am ajuns intr-o situație de necrezut... (eu fiind bolnava cu cancer și fiind mai mereu prin spitale, neavând suficient timp pentru a observa anumite chestii... am avut poze cu mine pe un HDD primit de la el care ulterior găsindu-l a copiat toate pozele pe pc lui) de aproape 3 săptămâni ne-am despărțit si a început:
ma șantajează ca îmi postează pe net poze cu operațiile mele, mai aveam mai multe poze care nu as dori sa le vadă nimeni dar el nu vrea sa ma lase in pace, mi-a zis ca îmi va păstra pozele, iar dacă ii voi trimite inelul de logodna nu va posta pozele pe net, bineînțeles m-a amenințat atât pe mine cât și pe ai mei părinți ca vine și va omorî tot ce ii sta in cale...și etc, problema este ca nu deține poze doar de-ale mele, ci ale mai multor fete...dar pe mine ma sperie situația in care sunt eu...și bineînțeles ca mi-a și povestit ca a făcut un cont de Facebook cu pozele uneia dintre fete și trimitea cereri de prietenie la bărbați care ulterior printr-o drama se câștiga băiatul cu bani...
Acum va spun sincer ca îmi este frica... sunt 99% sigura ca așa va face și cu pozele mele. Ce ma sfătuiți sa fac?
Având in vedere ca starea sănătății mele este destul de complicata, acum mai am încă un stres in plus.
Am multe conversații...
cred ca mai am și înregistrări cum a băgat intriga și cearta in familie. Va rog ajutați-mă ca nu mai știu ce sa fac sunt la capătul puterilor.
Va mulțumesc pentru timpul acordat.
Ultima modificare: Duminică, 7 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:23, 6 Octombrie 2018
El este in Germania, nu in Uk...
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tot aia este doar ca in UK isi dadeau mai tare silinta.
Nici in Germania nu va sta pe roze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate proceda in cazul unei hartuiri peste hotare? Shinju Shinju Buna ziua. Am o prietena in Germania care are un \\"fan\\" in Romania. Se pare ca o iubeste de 7 ani, de cand a gasit-o pe internet (ea este un soi de mica ... (vezi toată discuția)
Amenintata Loredana94 Loredana94 problema mea este urmatoare. Am cunoscut un tip pe messenger am vorbit. el e in Germania in momentul de fata. M-a intrebat de cateva ori ca daca vreau sa ma ... (vezi toată discuția)
Santaj si abuz. Pop Paul Pop Paul Buna, am si eu o problema, o fata de 15 ani santajeaza o multime de fete cu poze nud, prietena mea are o poza in costum de baie iar ea o tot santajeaza cu asta ... (vezi toată discuția)