am facut o sesizare la itm si nu sunt multumita de raspunsul dat. Va rog sa-mi spune-ti cui este subordonat itm-ul si unde trebuie sa fac o alta sesizare? La un alt eventual control va merge acelasi inspector de la itm?
Buna ziua !
Puteti sesiza Ministerul Muncii, precizand nemultumirea in cauza si argumentand cele scrise.In functie de raspunsul dat si de situatia ce constituie obiectul nemultumirii, puteti actiona in instanta ( contencios administrativ) institutia ce face obiectul nemultumirilor dumneavoastra !
Cu stima !
am facut o sesizare la itm si nu sunt multumita de raspunsul dat. Va rog sa-mi spune-ti cui este subordonat itm-ul si unde trebuie sa fac o alta sesizare? La un alt eventual control va merge acelasi inspector de la itm?
Ce raspuns ati primit de la ITM si despre ce era vorba in sesizare ?
Cred ca for superior Inspectiei Muncii este Directia de munca si protectie sociala a municipiului Bucuresti - Compartimentul dialog social, legislatie, salarizare, conflicte.
Adresa este in str. Ion Campineanu nr.20, camera 17, tel.021.212.84.21
Sesizare itm
loredana1973
Buna ziua.Am facut o sesizare la ITM si seful s-a descurcat.
Am sesizat garda financiara,pentru evaziunea fiscala care se facea in firma,dar seful s- a ... (vezi toată discuția)