avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sunt nemultumita de raspunsul unei sesizari la itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sunt nemultumita de raspunsul unei sesizari la itm

am facut o sesizare la itm si nu sunt multumita de raspunsul dat. Va rog sa-mi spune-ti cui este subordonat itm-ul si unde trebuie sa fac o alta sesizare? La un alt eventual control va merge acelasi inspector de la itm?
Buna ziua !
Puteti sesiza Ministerul Muncii, precizand nemultumirea in cauza si argumentand cele scrise.In functie de raspunsul dat si de situatia ce constituie obiectul nemultumirii, puteti actiona in instanta ( contencios administrativ) institutia ce face obiectul nemultumirilor dumneavoastra !
Cu stima !
Puteti sesiza Inspectia Muncii, for superior ITM.
consuela1069 a scris:

am facut o sesizare la itm si nu sunt multumita de raspunsul dat. Va rog sa-mi spune-ti cui este subordonat itm-ul si unde trebuie sa fac o alta sesizare? La un alt eventual control va merge acelasi inspector de la itm?


Ce raspuns ati primit de la ITM si despre ce era vorba in sesizare ?
Cred ca for superior Inspectiei Muncii este Directia de munca si protectie sociala a municipiului Bucuresti - Compartimentul dialog social, legislatie, salarizare, conflicte.
Adresa este in str. Ion Campineanu nr.20, camera 17, tel.021.212.84.21
ITM este subordonat Inspectiei Muncii care la randul sau este subordonat Ministerului muncii.
Adresa IM o gasiti aici : [ link extern ]

Alte discuții în legătură

Sesizare itm loredana1973 loredana1973 Buna ziua.Am facut o sesizare la ITM si seful s-a descurcat. Am sesizat garda financiara,pentru evaziunea fiscala care se facea in firma,dar seful s- a ... (vezi toată discuția)
Inselat in privinta programului de munca marianams70 marianams70 va scriu in numele sotului meu, Buna ziua ,de trei luni m-am aflat in somaj pana saptamana trecut cand mi-am gasit un loc de munca unde mi sa explicat ca ... (vezi toată discuția)
Eploatarea angajatelor carmen silva carmen silva Buna ziua, Am o cunostinta care lucreaza intr-o firma privata. Patronul firmei le obliga pe angajate sa ramana peste programul de opt ore care 2 ore pe zi ca ... (vezi toată discuția)