avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sunt nemultumita de raspunsul unei sesizari la itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sunt nemultumita de raspunsul unei sesizari la itm

am facut o sesizare la itm si nu sunt multumita de raspunsul dat. Va rog sa-mi spune-ti cui este subordonat itm-ul si unde trebuie sa fac o alta sesizare? La un alt eventual control va merge acelasi inspector de la itm?
Da, sunt nemultumit de raspunsul primit de la ITM.
Johnnyparasutistul a scris:

Da, sunt nemultumit de raspunsul primit de la ITM.

Ce raspuns ati primit de la ITM si despre ce era vorba in sesizare ?
Cum pot sa va expediez continutul? Am gasit adresa dv de mail, expediez problema in speta
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iulie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Aveti si aceasta varianta, dar si cea a postarii in Forum..
Si daca va rog frumos, imi raspundeti si mie la ce am trimis pe mail?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare itm loredana1973 loredana1973 Buna ziua.Am facut o sesizare la ITM si seful s-a descurcat. Am sesizat garda financiara,pentru evaziunea fiscala care se facea in firma,dar seful s- a ... (vezi toată discuția)
Inselat in privinta programului de munca marianams70 marianams70 va scriu in numele sotului meu, Buna ziua ,de trei luni m-am aflat in somaj pana saptamana trecut cand mi-am gasit un loc de munca unde mi sa explicat ca ... (vezi toată discuția)
Eploatarea angajatelor carmen silva carmen silva Buna ziua, Am o cunostinta care lucreaza intr-o firma privata. Patronul firmei le obliga pe angajate sa ramana peste programul de opt ore care 2 ore pe zi ca ... (vezi toată discuția)