avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical

buna ziua .Fratele meu la inceputul lunii iunie 2018 a facut infarct si a intrat in coma ,a fost imobilizat la pat pana pe 29 septembrie cand a decedat ,la ora actuala este deja inmormantat.Este normal ca sotia lui sa nu primeasca banii pe concediu medical pe aceasta perioada de 3 luni,?nu mai zic de un ajutor de inmormantare de la animalul fara inima la care a muncit',cainele' ii spune sotiei ca ii va da banii cand vor veni de la casa de asigurari de sanatate.Este normal asa ceva?Va multumesc

Alte discuții în legătură

Deces bun prieten, ajutati-ma cu un sfat, nu il putem ridica de la morga! tinatinatina tinatinatina Buna ziua,in urma unui infarct un bun prieten a decedat ,la reanimare.El este divortat de multi ani ,iar cu respectiva doamna are o fata acum in varsta de 29 ... (vezi toată discuția)
Mostenire frati orber orber Buna ziua! Fratele tatalui meu a decedat in urma cu 2 luni. Am anuntat-o (prin cineva, eu neavand numarul ei de telefon) pe sotia lui de acest eveniment,care ... (vezi toată discuția)
Atacata de caine cu stapan liliannapopescu liliannapopescu buna ziua ,as dori sa aflu daca pot da in judecata stapanul cainelui..mentionez ca am fost atacat ,nu muscata dar in urma acestui incident mi am rupt piciorul ... (vezi toată discuția)