avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deces bun prieten, ajutati-ma cu un sfat, nu il putem ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deces bun prieten, ajutati-ma cu un sfat, nu il putem ridica de la morga!

Buna ziua,in urma unui infarct un bun prieten a decedat ,la reanimare.El este divortat de multi ani ,iar cu respectiva doamna are o fata acum in varsta de 29 ani care e plecata cu mama ei ,ultima data cand a vorbit cu ea era in Germania!Problema este ca nu aveau o relatie foarte apropiata!Prietenul nostru nu are parinti (au decedat)iar rude nu l am auzit sa vorbeasca vreodata despre ele.
El este taximetrist ,iar infarctul l a facut in timpul serviciului in masina,decesul survenind la spital.Are multi prieteni,partea materiala n ar fi o problema pentru inmormantare,dar nu ni se permite ridicarea de la morga spitalului fara un membru din familie!
Ajutati ma va rog un sfat!Ce putem face?Zace ca un caine in frigiderul morgii,este inadmisibil!

Multumesc anticipat!
depuneti la judecatorie o cerere de ordonanta presedintiala, mi se pare singura solutie
Va multumesc mult pentru raspuns ,eu ca prieten pot face acest lucru?
pe mine nu ma intereseaza banii lui sau mosteniri au ramas ,ca de asta se vor ocupa probabil altii la un momentdat.........ma intereseaza sa l ridicam de acolo sa l inmormantam crestineste!
Va rog daca mi puteti da sfaturi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi concubinaj Selina79 Selina79 Tatal meu a decedat in data de 27.05.2015. Garsoniera in care a locuit pana in momentul decesului se afla in proprietatea sa personala dar si a mamei mele. ... (vezi toată discuția)
Certificat de deces disparut SuzyCat SuzyCat Buna ziua.Am o intrebare mai neobisnuita si va rog ,daca se poate ,sa ma ajutati cu niste sfaturi. Sotul meu impreuna cu tatal sau incearca sa faca ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare, sau pensie de urmas? elena cailean elena cailean am o sora care a ramas vaduva, in urma cu 2 luni.ea a fost casatorita cu sotul ei 25 de ani, nu au avut copii impreuna, doar ea are un copil dinainte de ... (vezi toată discuția)