avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dovezi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dovezi

Mijloacele audio pot constitui probe in caz de divort?Dar daca nu exista astfel de mijloace cum se poate dovedi ca sunt jignita si umilita in permanenta.Martori nu exista,in public pozeaza pe omul respectabil si chiar in fata instantei nu ar recunoaste ca are un limbaj foarte vulgar.Copii sunt singurii care vad si aud ,desi sunt prea mici unu de 3 ani si altul de 6 luni,nu e deloc sanatos sa auda in permanenta asemenea injurii.As vrea sa stiu cam cat ar cantari declaratia mea fara probe in cazul procesului,adica daca s-ar lua in considerare.Si inca un aspect care ma intereseaza ...sotul a achizitionat un apartament pe numele lui in timpul casatoriei,sustinand ca banii au fost ai mamei lui,insa pt completarea sumei a fost necesar un credit pe numele sau,la care presupun nu sunt sigura,cred ca sunt girant...as avea vreo posibiltate sa cer partaj pt el?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:36, 7 Octombrie 2018
Pentru jigniri puteti folosi inregistrarile.
Daca nu aveti martori nu aveti de ales.
Incercati insa sa va angajati avocat ca sa va sustina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea audio - proba la up adrianady adrianady Am avut o cearta cu o anumita persoana care mi-a adus numeroase jigniri si vorbe urate, am avut un MP3 in buzunar care a inregistrat ,audio,altercatia in care ... (vezi toată discuția)
Inregistrari telefonice -probe in dosar? ANDREI ANCA ANDREI ANCA Inregistrarile audio ,facute cu telefonul mobil pot fi folosite in instanta,sunt admise? (vezi toată discuția)
Am împrumutat pe cineva fără acte și mă tot amână cu restituirea. am discuții pe messenger și dovada transferului prin moneygram. m-ar ajuta să obțin și o înregistrare audio? Krystian Krystian Buna seara Am imprumutat nasului varului meu o suma de bani fara a intocmi vreun act avand incredere ca este oarecum parte din familie chiar daca indirect. ... (vezi toată discuția)