avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Schimbare incadrare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Schimbare incadrare

Daca instanta de fond.la condamnat la 20 de ani pentru omor iar curtea de apel retine si rejudeca si schimba incadrarea la lcm nu trebuia sa mai acorde un termen pentru judecare si intrebare de procedura simplificata la fond a fost intrebat de procedura simplificata dar era trimis in judecata pt omor fapta petrecuta la ora 21 dar inculpatul recunoaste fapta de la ora 19 fapta pentru care a fost schimbata incadrarea in apel?
Cititi ce v-am raspuns initial, am senzatia ca nu ati inteles.
In actul de sesizare s-a retinut urmatoarele inculpatul pe fondul unui conflict spintan loveste victima la ora 19 cu pumnul ,iar apoi la ora 21 intanlindu-se cu victima i-a aplicat 2-3lovituri cu o coada de topor in cap victima iese din spital pe semnatura ajunge acasa pleca din casa cade in strada este dus la spital decedeaza la o saptamana inculpatul trimis in judecata pt omor este intrebat daca recunoaste fapta aduca cele intamplate la ora 21,spunand nu recunisc fapta de la 19
Trebuia sa recunosca în totalitate faptele reţinute în sarcina lui din cuprinsul rechizitoriului daca dorea sa mearga in procedura simplificata.
Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 371 ncpp judecata se margineste la faptele si la persoanele aratate in actul de sesizare a instantei. ppl2018 ppl2018 buna . poate sa-mi spuna si mie cineva daca se poate schimba o situatie de fapt in cursul judecati,precizez ca nu sa administrat nici o proba noua doar probele ... (vezi toată discuția)
Recurs loredana24 loredana24 buna seara. va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. daca inculpatul nu a contestat incadrarea juridica la fond, o mai poate face in recurs? daca ... (vezi toată discuția)
Schimbare încadrare juridica Miky1973 Miky1973 Am un prieten care inițial a fost condamnat pt omor instanța de fond condamnându-le la 20 de ani și acum pe apel a fost schimbată încadrarea in lcm de la ... (vezi toată discuția)