avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NOMENCLATOR OCUPATII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NOMENCLATOR OCUPATII

Va rog sa ma lamuriti intr-o problema, deoarece eu se pare ca nu sunt in stare sa ma descurc in nomenclatorul COR!!! :D
Eu lucrez pe postul de Office Manager dar pe contractul de munca mi s-a trecut "Asistent Manager" deoarece persoana care s-a ocupat de acesta nu a gasit functia mea in nomenclator. Ce alta functie mai apropiata se poate trece si cu ce cod? (ma gandeam la ceva de genul Manager Administrativ dar nici asta nu am gasit-o in COR)
Culmea e ca eu nu gasesc nici Asistent Manager in nomenclator!!!

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Miruna SRU , utilizator 11:02, 6 Aprilie 2006
Asistent manager - cod 343103
Iar pt functia ta te poti uita la functii de conducere cu specific de manager admin. si sa pui un cod doar din 4 cifre corespunzator grupei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nomenclator ocupatii ghrama ghrama Va rog sa ma lamuriti intr-o problema, deoarece eu se pare ca nu sunt in stare sa ma descurc in nomenclatorul COR!!! :D Eu lucrez pe postul de Office Manager ... (vezi toată discuția)
Asistent manager busubianca busubianca Bună ziua, Aş vrea să ştiu dacă funcţia de asistent manager presupune studii superioare ?? În anul 2008 am fost încadrată ca asistent manager şi ... (vezi toată discuția)
Probleme de incadrare Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. Am absolvit Colegiul Universitar de Administratie si Secretariat din cadrul Universitatii Bucuresti, specializarea Birotica ... (vezi toată discuția)