Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. Am absolvit Colegiul Universitar de Administratie si Secretariat din cadrul Universitatii Bucuresti, specializarea Birotica (invatamant superior de scurta durata). Pe diploma de absolvire apare "Functionar superior."
As vrea sa stiu:
1. daca intr-adevar ma incadrez la grupa majora 2 din COR (Specialişti (cu ocupaţii intelectuale şi ştiinţifice));
2. daca pot fi incadrata cu functia de analist investitii (lucrez la o societate de consultanta de investitii si cu asta ma si ocup, chiar daca sunt incadrata momentan ca secretara);
3. daca nu pot fi incadrata cu functia de mai sus, ce alte functii pot alege;
4. daca am absolvit colegiul in 2002 dar am prezentat diploma de absolvire in 2005 se poate face reconstituirea cartii de munca cu functia corespunzatoare studiilor superioare din momentul absolvirii (2002)?
sunt in asceeasi situatie sunt absolventa a unui colegiu economic din cadrul a.s.e. , si sun t incadrata ca economist in grupa majora 2. nu nu poti fii incadrat ca analist investitiii deoarece specificul colegiului este altul, consulta cor si vei gasii mai multe incadrari . una care chiar suna bine si te-ar avantaja este de asistent manager 343103, chiar daca este in grupa 3, sa nu te incinte grupa, daca stam putin sa ne gindim la pensie un lacatus care are grupa 7 are sanse mai mari decit noi, "intelectuali", se putea face si atunci pe baza adeverintei de absolvire, din pacate retroactiv nu se fac modificari in cartea
de munca decit pt motive ff grave.
Sssd
Adrianaanda
In anul 1999 a am absolvit, la propunerea Colegiului Universitar tehnic Economic de informatică și Administrație din Craiova, Colegiul Universitar Fortuna ... (vezi toată discuția)