In anul 1999 a am absolvit, la propunerea Colegiului Universitar tehnic Economic de informatică și Administrație din Craiova, Colegiul Universitar Fortuna de birotică, conform legii 71/ 1995, cu titlu de funcționar superior în profilul Administrație secretariat durata studiilor 6 semestre cu diploma de absolvire. De 17 ani sunt angajată în profilul secretariat fără a mi se recunoaște aceste studii astfel că salariul meu este similar cu al unui absolvent de liceu. Vă adresez rugămintea de a mă ajuta să formulez o cerere de necombătut pentru compartimentul resurse umane cu care să reușesc să fiu încadrată pe o funcție similară titlului de funcționar superior. Multumesc.
9
Nu precizati unde lucrati- in privat sau sistemul bugetar. Oricum. va pot spune ca nu exista prevedere legala care il oblige pe angajator la transformarea unui post cu studii medii intr-unul cu studii superioare sau superioare de scurta durata, cu atit mai mult cu cit presupun ca nici in fisa postului nu ar avea ce modificari sa apara( sarcini in plus si mai complexe) decit faceti acum. Politica de personal si repartizarea cheltuielilor de personal sint strict apanajul conducerii unitatii/institutiei. Deci, sfatul meu ar fi: prindeti mai multe muste cu miere decit cu otet.Sa aveti succes!
Probleme de incadrare
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. Am absolvit Colegiul Universitar de Administratie si Secretariat din cadrul Universitatii Bucuresti, specializarea Birotica ... (vezi toată discuția)