avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Miros urat de la porcii vecinului
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Miros urat de la porcii vecinului

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti ce pasi trebuie sa urmam pentru a ii determina pe vecinii care cresc porci sa curete mai bine, sau sa nu mai creasca deloc, pentru ca la noi in curte aproape nu se poate sta din cauza mirosului. Am vorbit deja cu ei despre asta, dar singurul lucru pe care l.au spus este sa ne facem gard mai inalt...
Cui trebuie sa ne adresam si ce anume trebuie sa ne asteptam sa se intample.

Multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: stoenescuflorin12@gmail.com , utilizator 12:49, 16 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza Direcţia de Sănătate Publică sau Agentia pentru Protectia Mediului.
Multumesc foarte mult! Asa voi face!
Miros urat de la porcii vecinului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crescatorie de gaini si porci langa locuinta vecinului dianami dianami Buna seara, Unde trebuie sa ma adresez daca vecinul creste gaini si porci (langa casa mea) iar mirosul si zgomotul provenit de la animale este deranjat ... (vezi toată discuția)
Vecinul de la tara,creste porcii la 10 m de casa mea suzana57 suzana57 Desi ma inteleg bine cu vecinii oin spatele locuintei acestia cresc an de an cate 2 porci iar cocina este despartita de curtea mea de un gard din plasa de ... (vezi toată discuția)
Crestere porci si albine - problema Imparatul Imparatul Vecinul meu creste langa gardul meu un numar de 6 porci si cam 50 de stupi de albine pe terenul sau. Amandoi avem case in sat, nu in extravilan si nu vrea ... (vezi toată discuția)