avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incalcarea dreptului de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incalcarea dreptului de proprietate

vecinul meu a construit in anul 1992 o casa parter +etaj pe hotar cu nerespectarea acordurilor impuse de legislatia in vigoare cu sarpanta acoperisului orientata spre si pe proprietatea mea,intrand cu streasina pe ,,terenul meu cu aproximativ 80 cm pe o lungime de aproxx 15m .Ce pot face in situatia data ca acesta sa modifice structura acoperisului si care sunt demersurile legale .precizez ca aceasta constructie nu e finalizata fiind la rosu in 2018
Cel mai recent răspuns: bellefille , utilizator 10:12, 9 Octombrie 2018
Daca nu a avut acordul dumneavoastra,trebuie sa-l actionati in judecata si sa cereti instantei sa constate ca a construit fara respectarea prevederilor legale si sa dispuna in consecinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii in bloc savincristina savincristina Buna seara ma numesc Savin Cristina si sunt proprietara unui apartament la etajul 4 al unui bloc.In urma cu 2 ani acoperisul blocului tip sarpanta a fost luat ... (vezi toată discuția)
Mansarde asistent asistent De ce aprobari are nevoie o firma care vrea sa construiasca mansarde? (vezi toată discuția)
Intrebare - constructie casa fara respectarea certificatului de urbanism si a documentatiei cadastrale VBuzdugan VBuzdugan Buna ziua, Va aduc la cunostinta, pe scurt, o problema ca care ne confruntam si va rugam sa ne indrumati ce trebuie sa facem in rezolvarea ... (vezi toată discuția)