avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii

Bună ziua ! Am o fata de 20 ani care lucrează cu contract de munca in Anglia...este studenta in ultimul an la o facultate din Romania ( buget ) si ar trebui să vină pentru sesiuni si licenta in Romania ...ce fel de concedii sa isi ia având în vedere că I.ar trebui o luna in ianuarie si 3 luni aprilie - iulie ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:15, 8 Octombrie 2018
Poate lua concediu de odihna..... Vedeti si acest link
[ link extern ]
E nevoie de vree 4 luni pe an ... nu cred ca poate beneficia de atata concediu de odihna
Nu stiu daca legislatia engleza prevede concediul fara plata... ar trebui vazuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical sarcina si lauzie Cata Lina Cata Lina Bună ziua! Eu am lucrat in perioada octombrie 2016-martie 2017, după care mi-am dat demisia, fiind studentă la zi in anul 3. În iulie 2017 m-am reangajat, ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa concediu medical? marinanicolae marinanicolae Buna ziua, Va mai adresez o intrebare - concediu medical 13 iulie 2012 - 13 iulie 2013 - TBC . Lucrez in in invatamant, cadru didactic auxiliar, bibliotecar ... (vezi toată discuția)
Finantarea studentilor straini,cu cetatenie romana,in cadrul unei facultati de stat ContSters371901 ContSters371901 Buna seara. Prezint cazul unui student, care a fost admis la o facultate de stat ,in urma cu 3 ani,la sectia de engleza a facultatii respective ( ... (vezi toată discuția)