avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de crestere copil

mama gravida in luna 4,5 cu stagiu de cotizare luna a 6 ,2017 -15 zile luna a 7,2017-21 zile,luna a 8 2017 -22zile,luna a 9.2017 -21 zile ,luna 10.2017-22zile,luna 11.2017-10zile,luna7.2018-9zile mai are sanse daca isi face C.M.sa ia indemnizatie de crestere copil ,copilul se va naste in jurul datei de 20 .02.2019 ,multumesc pt raspuns

Alte discuții în legătură

Indemnizatie intoarcere in tara Ghigeanu catalina Ghigeanu catalina Buna ziua.Sunt de 8 luni in Uk si de 7 luni lucrez cu forme legale.Tocmai am aflat ca sunt insarcinata.Intrebarea mea este:daca m-as intoarce in tara as putea ... (vezi toată discuția)
Concediu pt. cresterea copilului mariana30 mariana30 La inceputul lunii august voi naste cel de-al patru-lea copil. Tinand cont de faptul ca la primii trei nu am beneficiat nici de concediu, nici de indemnizatie, ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare pentru crestere copil pana la 2 ani kadett kadett In situatia in care tatal are contractul suspendat ptr. crestere copil 2 ani si urmeaza ca mama sa nasca cel de-al doilea copil pentru care doreste sa ramana ... (vezi toată discuția)