avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

Buna seara! Momentan sunt in CCC si mi-am gasit un loc de muncă mai bun.Cum trebuie sa procedez la locul de muncă vechi ,unde am contractul de muncă suspendat ca sa imi dau demisia.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Care sunt pașii legali pentru a-mi schimba locul de munca în ... Lucica04 Lucica04 Care sunt pașii legali pentru a-mi schimba locul de munca în timpul ccc, fără a-mi fi întrerupt ccc. În prezent sunt în ccc copil 2, sunt ... (vezi toată discuția)
Revenirea din cic și demisia tdiana21 tdiana21 Buna seara !Momentan sunt in CIC. Pentru a beneficia de stimulentul de inserție, ar trebui sa ma întorc la serviciu din 10 mai, doar ca mi-am găsit un alt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua momentan mă aflu în concediu de creștere copil iar ... Andreeabt Andreeabt Buna ziua momentan mă aflu în concediu de creștere copil iar luna aceasta ar trebui să mă angajez pt a beneficia de stimulent doar că angajatorul nu mă ... (vezi toată discuția)