avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Composesoroat mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Composesoroat mostenire

Buna ziua. Bunicii sotului meu au 6 metrii cubi de masa lemnoasa pe an din composesorat. Ei au avut 7 copii din care doar 3 mai traiesc. Socrii mei , ca si parintii socrului au decedat. Socrii mei au 5 copii cam ce parte ar trebui sa revina mostenitorilor? Multumesc

Alte discuții în legătură

Procedura succesiune maria dinca maria dinca Buna ziua. Am urmatoarea situatie:in urma decesului parintilor au ramas mostenitori 7 copii dintre care 2 au decedat ramand la mostenire copiii si sotiile ... (vezi toată discuția)
Declaratie de acceptare succesiune silsanpat silsanpat buna ziua.. zilele trecute m-a contactat o ruda sa ma roage sa semnez un act prin care sa renunt la ceva mostenire ....dupa cum urmeaza : 1. sotia mea ... (vezi toată discuția)
Mostenire florinlarion florinlarion bunic+bunica decedati. ei au avut 2 copii(fata+baiat ambii decedati) fata a avut 5 fete care traiesc si sint casatorite. baiatul a avut 4 copii(2 baieti+2 fete ... (vezi toată discuția)