avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura

Care ar fi procedura prin care drepturile banesti ale mamei (pensie la limita de varsta, indemnizatie de handicap grav si indemnizatie de asistent personal) sa fie virate intr-un cont bancar? Mentionez ca in afara de o serie de afectiuni locomotorii, mama este diagnosticata cu dementa senila(Alzheimer),, tratata medicamentos, aavand scor de 12 din 20.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Se poate prin act notarial?- tutela maria1956 maria1956 Hristos a inviat! De 20de ani eu ma ocup de parintii mei (cumparare: med.,vizite la medic in orasul de resedinta sau in Bucuresti, sau pe perioada ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap mihaela495 mihaela495 Buna ziua, Va adresez o rugaminte si anume as avea nevoie de niste sfaturi. O persoana din familie in varsta de 75 de ani, pensionar C.A.P., a fost ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pensie invaliditate Mirela42 Mirela42 Buna ziua Am următoarea intrebare de transmis catre dvs.. Mama mea in varsta de 88 ani, cu probleme de sanatate a fost diagnosticata in luna ianuarie 2023 ... (vezi toată discuția)