avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Informatie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Informatie

Cum se poate afla anul de nastere a unui copil legal si ce pret ar fi toata operatia?
Cel mai recent răspuns: Tad10 , utilizator 16:17, 9 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce inseamna copil legal? Dati detalii, ca nu se intelege nimic. Copii ilegali nu exista.
A afla in ce an este nascut sub forma legala!

Liliana Gradinaru a scris:

Ce inseamna copil legal? Dati detalii, ca nu se intelege nimic. Copii ilegali nu exista.

A afla in ce an este nascut sub forma legala!

Liliana Gradinaru a scris:

Pt ca daca fac test ADN fara sa stiu anul, daca merg si intreb medicul de familie nu ajung la nici un rezultat
Tad10 a scris:

Cum se poate afla anul de nastere a unui copil legal si ce pret ar fi toata operatia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada paternitatii dupa divort Gabi_35 Gabi_35 Un barbat divortat la notar care plateste pensie alimentara pentru 2 copii (ambii nascuti in timpul casatoriei) poate initia actiunea de tagada paternitatii ... (vezi toată discuția)
Am fost căsătorită cu un bărbat timp de 15 ani fără să ... Mihacaga Mihacaga Am fost căsătorită cu un bărbat timp de 15 ani fără să avem copii. In ultimul an de căsătorie am făcut un copil. Fostul soț l-a recunoscut ... (vezi toată discuția)