avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurari de sanatate platite in Romania ce servicii ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurari de sanatate platite in Romania ce servicii se beneficiaza in UE?

Buna ziua
Daca o persoana din Romania si-a ales domiciliul fiscal in Germania unde lucreaza ca persoana fizica autorizata si plateste impozite pentru pensie doreste sa plateasca asigurarile de sanatate in Romania poate beneficia de servicii medicale in Germania de exemplu unde plateste celelalte impozite? Exista o conventie de acest fel in care o persoana care plateste lunar asigurarile de sanatate in Romania este asigurata de pentru sanatate in Germania? In conditiile in care romanul locuieste in Germania si vine doar in vacanta in Romania.
Stimati consultanti de specialitate ma poate edifica cineva? Sper ca am postat corect intrebarea.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Medic rezident in germania Mariana Greavu Mariana Greavu Buna ziua, Fiica mea este medic si dupa doi ani de rezidentiat in Romania a ales sa continue rezidentiatul in Germania unde s-a angajat recent la o firma ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl.........e posibil? cami78 cami78 Buna ziua , Eu si sotul meu locuim in Germania , dar avem si in Romania casa unde venim cand putem de des.Sotul meu lucreaza in Germania in IT .Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Cum se stabileste plata cass la venituri din chirii? perlutina perlutina Un cetatean, de alta nationalitate, care are o proprietate, pe care a inchiriat-o in Romania, si nu locuieste (nu are domiciliul in Romania, nu vine nici ... (vezi toată discuția)