avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

Am o poprire o sumă de 8000 de lei ..care am aflat de ea la contul bancar..mi sa trimis email de la cele 2 bănci care am card..momentan nu încasez venituri,dar mi se va opri o treime din salariu sau tot salariul până la acoperirea sumei respective?
Cel mai recent răspuns: valentyna14 , utilizator 14:04, 9 Octombrie 2018
Daca aveti salariu se vor popri ori 1/3 ori 1/2 in functie de nr. popririlor. Este credit vechi?
Ultima plata la creditul respectiv am făcut.o anuul trecut în septembrie..de atunci nu am mai platit și mi s.a pus poprire pe cont.

Company Advising a scris:

Daca aveti salariu se vor popri ori 1/3 ori 1/2 in functie de nr. popririlor. Este credit vechi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare marola elena marola elena Buna seara. Ma numesc Elena. As dori sa ma ajutati cu un raspuns la o anumita problema. Am o executare din partea unei banci al carei credit nu am mai reusit ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Executare silita PaulMarica PaulMarica buna seara, va rog sa imi dati un sfat in legatura cu urmatoarele: am un credit aflat in executare silita, s-a facut poprire o treime din salariul sotiei ... (vezi toată discuția)