avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

indemnizatie crestere copil

ne dorim foarte mult un copil dar nu sunt angajata cu carte de munca,M-am interesat la casa de pensii si am vrut sa imi platesc asigurarile , dar ma ajuta doar la pensie, nu beneficiez de indemnizatie dupa un an de cotizare.Stie cinreva daca reusesc sa ma angajez cu 2 sau 4 ore daca dupa un an de plata a cotizatiilor la sigurarile sociale pot beneficia de indemnizatie pt cresrerea copilului?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 11:05, 11 Noiembrie 2009
Puteti beneficia de indemnizatie daca va incdrati cu timp partial, totul este sa obtineti venituri supuse impozitarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primesc indemnizatia? cosmi24 cosmi24 Buna ziua... Am inteles de la o persoana cunoscuta ca as putea sa imi platesc cartea de munca \" din mana\" si sa platesc contributie si la casa de asigurari ... (vezi toată discuția)
Somaj/indemnizatie copil gyuly_11 gyuly_11 buna ziua, am o intrebare va rog, am fost in somaj si din pacate inca nu am reusit sa gasesc un job, in aceste conditii as dori sa stiu daca as putea sa fac ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului din pensie de handicap VALI_H VALI_H beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului daca am pensie pentru handicap? (vezi toată discuția)