avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Calomnie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Calomnie

Acum 2 saptamani, in fata bisericii, o femeie a facut afirmatii precum ca o alta feie in etate de 80 ani s-ar fi culcat cu sotul ei. Totodata, i-a prezentat si fiului acesteia o caseta audio prin care ar fi rezultat acest lucru. Ulterior, si-a dat seama ca a facut afirmatii gratuite si a venit sa-si ceara scuze. Intrebarea este: poate fiul femeii de 80 de ani sa o dea in judecata pe cea cu calomnia in bucuresti, unde locuieste el, deoarece mama lui locuieste in provincie?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:42, 9 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Dosarul se judeca la instanta de pe raza paratului in dosare civile.
In dosarele penale plangerea se depuine la parchetul de pe langa judecatoria pe raza careia s-a petrecut fapta.
Daca a recunoscut gresala ce mai aveti cu femeia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde depun plangere penala pentru marturie mincinoasa ? mouz mouz Buna seara , Am fost anuntat de catre mama mea ca : un\\" prieten de familie \\" care se tine de 3 -4 ani dupa ea , a fost la parchet si pe langa numele ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa peraspera peraspera Marturie mincinoasa din cate am citit pe aici, se refera numai la o actiune a MARTORULUI. Dar, daca cineva iti face o actiune(civila) si scrie lucruri ... (vezi toată discuția)
Fiul meu a băgat divort de soție la judecatoria campina- prahova ... sorinavalentinap sorinavalentinap Fiul meu a băgat divort de soție la judecatoria Campina- Prahova unde aparține cu domiciliul după despărțirea de soție.inainte de a se despărți a ... (vezi toată discuția)