avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un sfat va rog
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un sfat va rog

Bună seara. În data de 26 septembrie am fost angajata la un magazin, astăzi au adus contractul și începea cu data de 2 octombrie. Când am întrebat dacă o sa îmi plătească și zilele ce nu sunt trecute în contract a răspuns ca nu și dacă nu îmi convine sa fac cerere de demisie.
Ps:am semnat contractul și urma sa îl semneze și administratorul dar nu știu dacă a mai fost semnat. Ce ma învățați sa fac?
Cel mai recent răspuns: Stefys85 , utilizator 07:31, 12 Octombrie 2018
Nu am semnat nimic însă am mesaje din acea perioada în care se poate demonstra ca am fost la munca
Sunt bune ... mergeti si depuneti la ITM sesizarea. Aratati-le si acele mesaje.
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Le-am spus ca o sa merg la ITM și ca am dovezi ca am lucrat și s-au speriat cred căci am fost plătită. Va mulțumesc mult pentru sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi s-a înmânat un exemplar din contractul de munca Plesa Arnold Emilian Plesa Arnold Emilian Pe data de 08 Mai 2018 am semnat contractul de munca fără al citii dar fără a -mi da un exemplar din contract. Menționez ca am lucrat și pe data de 04 ... (vezi toată discuția)
contractul pe perioada lucrata simion daniel ion simion daniel ion daca nu am primit contractul de la Acterim pentru perioada lucrata cui ma adresez si ce e de facut ??? am trimis periodic mail dar nimic . mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Contract de munca inregistrat sau nu secretaru79 secretaru79 cum pot afla daca muncesc legal sau la negru ? multumesc (vezi toată discuția)