avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Încălzire spatii comune
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Încălzire spatii comune

Bună seara! Locuiesc la et4/4 al unui apartament debranșat cu forme legale de la Radet, așadar fară nicio țeavă de încălzire de la Radet în casă. Știu ca trebuiesc plătite spațiile comune, în cazul nostru subsolul. Pe scara noastră este doar un apartament care se mai încalzește de la Radet.
Întrebarea este: eu trebuie să plătesc aceiași sumă ca și ceilalti vecini?
Cum se calculează această sumă?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:19, 10 Octombrie 2018
Va revine de plata c/v cota perti comune functie de cota indiviza consemnata in documentul de achizitie bun imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subsolul e de vina? ContSters189595 ContSters189595 buna ziua suntem o asociatie formata din mai multe blocuri unan dintre scari avand repartioare. as dori sa stiu cum se imparte factura radet .ce ... (vezi toată discuția)
Energia termica elaemma elaemma buna ziua am si eu o probleme , de ceva vreme nu am mai platit energia termica pt ca nu mi se pare corect avand in vedere faptul ca eu locuiesc la etajul 4 , ... (vezi toată discuția)
Despre noul?/vechi sistem de calcul al caldurii. ndan57 ndan57 Buna ziua, doresc sa ve explic despre ce este vorba la mine in bloc si daca se poate sa discutam... Blocul are 4 nivele cate 10 apartamente pe scara si 5 ... (vezi toată discuția)