avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Documente necesare pentru dosarul de pensie.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Documente necesare pentru dosarul de pensie.

Daca depun dosarul de pensie in Romania si am zece ani lucrati cu contract in Italia, ce documant din Italia trebuie sa adaug la dosar pentru a dovedi acesti ani? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:37, 10 Octombrie 2018
Ministero del lavoro e delle politiche sociali (MLPS)
Via Fornovo 8
IT – 00192 Roma
Tel +39 06 48 16 11
E-mail: centrodicontattolavoro.gov.it
Serviciu public de ocupare a forței de muncă

Agenzia Nazionale Politiche Attive Lavoro (ANPAL)
National Agency for Active Labour Policies
Via Fornovo 8 – 00192 Roma
Tel.: +39 06 468 35 500
Tel.: Free number accessible only in Italy: 800 00 00 39
E-mail: info@anpal.gov.it
Acestea sunt adresele unde va puteti adresa in vedeera eliberarii documentelor necesare pensionarii in Ro
Sunt necesare :
- formularul de cerere E 202 ;
- formularul E 207.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta juridica conycony conycony Buna seara Am nevoie de o indrumare pentru a obtine un certificat de asistenta juridica pentru munca in comunitate, de la un avocat...care ar fi pasii de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas in urma unui accident de munca in italia Valik25 Valik25 Fratele meu a decedat in urma unui accident de munca, in Italia, in anul 2009. Fiul sau, atunci in varsta de 15 ani a primit o pensie de urmas, pana in anul I ... (vezi toată discuția)
Somaj AnabelleAngel AnabelleAngel Buna seara, Sotul meu a lucrat in Italia mai multi ani. Acum 9 luni, patronul nu a mai avut de lucru si a dat oamenii afara pe rand. I s-au dat acte sa le ... (vezi toată discuția)