avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract prelungit telefonic
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract prelungit telefonic

Buna ziua!
In mai 2018 am prelungit abonamentul la Telekom int.fix.tv. Telefonic pe 2 ani si in 03.10.18.a m facut cerere de reziliere in magazin in 09.10.18 am fost sunata de un consultant si a zis ca nu pot rezilia doar daca achit 800 lei diferenta de luni ramase .Nu stiu cum sa procedez .Ea zicea ca asa scrie in contract dar eu nu am contrac pt.am prelungit telefonic si nici nu am semnat nici un contract.Va rog sfatuitima cum sa procedezi.Multumesc o zi buna.
Mergeti cu contractul la avocat!
Aveti posibilitatea sa solicitati rezilierea in instanta dar demersul este indelungat si costisitor; cu o somatie prin avocat poate ajungeti la un acord cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare cu privire la folosirea datelor personale neavand acordul Andreea_30 Andreea_30 Buna seara, am si eu o problema si nu stiu cum sa procedez; am avut doua abonamente pe numele meu la Telekom si unul din ele l-am portat in alta retea luna ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere telekom Paul1427 Paul1427 Am făcut un abonament la TELEKOM pentru servicii de internet și televiziune pe data de 15 decembrie 2017. Luna asta pe data de 9 ianuarie am văzut oferta de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom Magdalena123456 Magdalena123456 Bună ziua. Cum pot să reziliez un contract Telekom dacă proprietarul (tatăl meu) a decedat? Trebuie să plătesc taxa de reziliere pentru reziliere ... (vezi toată discuția)