avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Bună ziua. În anul 1973 tatăl soțului meu a murit. Au rămas moștenitori soția supraviețuitoare, fiica ei din căsătoria cu defunctul și soțul meu și sora lui dintr-o alta relație a defunctului. La succesiune soția defunctului și fiica ei au primit bani iar soțul meu și sora lui din a doua relație au primit casa. Din cauza unor probleme hotărârea judecătorească prin care se stabilește ca soțul meu și sora lui sunt proprietari au fost pierdute. Am fost la arhivele statului și am luat hot judecătorească. Ne-am dus la judecătorie sa pună o stampila pe hotărâre și ne-au cerut copii de la arhiva după registrul general și registrul informativ. Doar ca la arhivele naționale acte registre nu se găsesc iar pe hotarare scrie da e difinitiva. Ce putem face deoarece am vrea sa vindem aceasta casa. Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2018
sarghedianalaura, utilizator
Cel mai recent răspuns: sarghedianalaura , utilizator 11:49, 10 Octombrie 2018
Buna ziua,
Din moment ce la arhive vi s-a dat o hotarare pe care este aplicata stampila cu definitiva ce alta stampila va mai trebuie de la judecatorie?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Din moment ce la arhive vi s-a dat o hotarare pe care este aplicata stampila cu definitiva ce alta stampila va mai trebuie de la judecatorie?

La judecatorie ni s-a spus ca ne mai trebuie o stampila. Nu știu despre cestampila e vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suuccesiune cu peripetii zita74 zita74 Este un caz mai special: bunica mea D-zeu s-o ierte a avut doi fii. Unchiul meu a murit inaintea mamei sale ( nu a avut copii), tatal meu a murit dupa bunica ( ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa sotie doru58 doru58 Daca sotia este decedata si era mostenitoarea unei cote dintr-un teren si o casa(in provincie), impreuna cu alte trei surori si mama sa, dar intre timp a murit ... (vezi toată discuția)
Succesiune sot decedat fara urmasi mostenitori sotie, sora mama defunct? hacman hacman Buna ziua, Revin cu o intrebare pentru un caz de succesiune mai deosebit. O colega al carei sot a fost un deosebit de bun prieten familiei mele, a pierdut ce ... (vezi toată discuția)