Bună ziua. În anul 1973 tatăl soțului meu a murit. Au rămas moștenitori soția supraviețuitoare, fiica ei din căsătoria cu defunctul și soțul meu și sora lui dintr-o alta relație a defunctului. La succesiune soția defunctului și fiica ei au primit bani iar soțul meu și sora lui din a doua relație au primit casa. Din cauza unor probleme hotărârea judecătorească prin care se stabilește ca soțul meu și sora lui sunt proprietari au fost pierdute. Am fost la arhivele statului și am luat hot judecătorească. Ne-am dus la judecătorie sa pună o stampila pe hotărâre și ne-au cerut copii de la arhiva după registrul general și registrul informativ. Doar ca la arhivele naționale acte registre nu se găsesc iar pe hotarare scrie da e difinitiva. Ce putem face deoarece am vrea sa vindem aceasta casa. Va multumesc
Buna ziua,
Din moment ce la arhive vi s-a dat o hotarare pe care este aplicata stampila cu definitiva ce alta stampila va mai trebuie de la judecatorie?
Buna ziua,
Din moment ce la arhive vi s-a dat o hotarare pe care este aplicata stampila cu definitiva ce alta stampila va mai trebuie de la judecatorie?
La judecatorie ni s-a spus ca ne mai trebuie o stampila. Nu știu despre cestampila e vorba.
Succesiune dupa sotie
doru58
Daca sotia este decedata si era mostenitoarea unei cote dintr-un teren si o casa(in provincie), impreuna cu alte trei surori si mama sa, dar intre timp a murit ... (vezi toată discuția)