Am plătit un tratament în USA unui așa-zis medic cu contract ONU în Afganistan, însă am descoperit că nu sunt programată la clinica respectivă. Nu știu cum să procedez și cărei instituții să mă adresez în această situație
Bună ziua!
Am cunoscut pe cineva pe Facebook care și-a creat o identitate falsa, am descoperit de curând. A pretins ca este medic în Afganistan cu contract încheiat cu națiunile unite pe 2 ani.
Prin intermediul acestei persoane urma sa ajung în Statele Unite la o clinica pentru un tratament. Am plătit în avans tratamentul. Clinica exista dar eu nu am programare acolo. În august mi-a trimis pe mail niște fotografii cu el și fiul sau. O săptămână mai târziu primesc mail cu antetul Națiunilor Unite întrebându-mă ce legătură am cu acest medic pt ca a transmis fișiere utilizând un calculator ONU. Ulterior am primit și alte mail - uri cu antetul națiunilor unite în sensul ca a fost condamnat la 4 ani închisoare dar poate fi eliberat dacă își plătește cauțiunea pana la finalizarea procesului. Eu cred ca du aceste documente primite pe mail de la națiunile unite sunt false dar nu știu unde sa verific. Problema este ca eu am trimis la clinica toate datele mele de identificare inclusiv o copie după pașaport. Nu știu cum sa procedez în acest moment și la ce instituție sa mă adresez. Mulțumesc, Nicoleta
Citatie parchet
coraina80
Buna ziua,
Am si eu nevoi de cateva sfaturi/pareri deoarec nu stim ce anume sa facem in urmatoarea situatie. Mama mea a fost pensionata acum cateva luni cu ... (vezi toată discuția)