avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Foaie matricolă
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Foaie matricolă

Bună ziua! Astăzi am fost cu foaia matricolă și diploma de bacalaureat la un notariat pentru legalizarea copiilor. Doamna care s-a ocupat de asta, mi-a legalizat din greșeală ORIGINALUL. Cum procedez mai departe să îmi ridic o altă foaie matricolă de la liceu? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:33, 10 Octombrie 2018
O puteti declara pierduta si solicitati apoi eliberarea uneia noi la institutia de invatamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma bacalaureat pierduta malicatalin malicatalin Buna ziua, imi puteți spune ce pași pot pot urma din momentul in care constat ca am pierdut diploma de Bacalaureat? (vezi toată discuția)
Refuz eliberare diploma fica mea a absolvit liceul fara bac iar ... Antik Antik Refuz eliberare diploma Fica mea a absolvit liceul fara bac iar secretara scolii spune ca nu se eliberează diploma ci doar foaie matricol.. Liceul este ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari: inscriere la a doua facultate; diploma bacalaureat carmen-silvia carmen-silvia Sunt studenta in anul III la Universitatea Spiru Haret Facultatea de Stiinte juridice si administrative Brasov.Avand in vedere faptul ca sunt niste neclaritati ... (vezi toată discuția)