avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ÎN CE CAZURI, SE IMPLICA PRIMARIA UNUI ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ÎN CE CAZURI, SE IMPLICA PRIMARIA UNUI ORAȘ.ATRIBUTII.

AM FOST, ÎN LUNA SEPTEMBRIE, ÎN BUȘTENI, LA O PENSIUNE, DE 3 STELE, UNDE, ÎNCEPÂND CU FAPTUL CĂ NU AM PRIMIT NICIO CHITANTA/BON PT.PLATA CAZARII, NEREGULILE AU CONTINUAT.AM SCRIS O RECLAMAȚIE ACELEI PENSIUNI, RIMARIEI ORAȘULUI BUȘTENI. DUPĂ APROAPE O LUNA, PRIMESC RĂSPUNS, CA PENSIUNEA ESTE PARTICULARĂ, IAR PRIMĂRIA NU SE OCUPĂ DE SESIZAREA MEA! ESTE ADEVARAT? O PRIMĂRIE, NU POATE INTERVENI/ SAU TRANSMITE MAI DEPARTE? ADICĂ, DACA ACEA PENSIUNE FACE CEVA DEOSEBIT DE GRAV....PRIMĂRIA NU ARE AUTORITATE DELOC?! DOAR CA VORBIM DESPRE O PENSIUNE PRIVATA? M-AU ÎNDRUMAT CĂTRE PROTECTIA CONSUMATORULUI.VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 10 Octombrie 2018
Daca dorea sa respecte legea, Primaria trebuia sa redirectioneze sesizarea dvs catre institutiile cu drept de control in domeniul aferent aspectelor semnalate.

OG 27/2002
art.6^1
Petitiile greșit indreptate vor fi trimise în termen de 5 zile de la înregistrare de către compartimentul prevăzut la art. 6 alin. (1) autorităților sau instituțiilor publice care au ca atribuții rezolvarea problemelor sesizate, urmand ca petitionarul să fie instiintat despre aceasta.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatii isi pot desfasura activitatea intr-o terasa neautorizata? morty morty Buna ziua, Am sesizat Inspectoratul de constructii cu privire la o terasa din fata unui magazin daca au autorizatie de constructie.Am primit raspuns ca nu ... (vezi toată discuția)
OrdonanÞa guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activitãþii de soluþionare a petiþiilor nefis nefis buna ziua.va rog daca m-i se poate da o informatie.daca la o societate respectiv SRL soseste o petitie gresit indreptata sunt obligat sa o redirectionez?cu ... (vezi toată discuția)
Interpretare a legii procesomanul procesomanul Buna ziua, Am trimis la Casa Nationala de Pensii Publice (CNPP) o cerere pentru a mi se furniza niste date din dosarul meu personal de pensie. Greseala mea a ... (vezi toată discuția)