Am o cerere de chemare in judecata catre firma unde am lucrat si nu mi-am primit salariile pe 3 luni de zile. Inainte de termenul instantei am primit plata salariilor si as dori anularea cererii in instanta. Am cerut si plata daunelor-interese constand in dobanda legala aferenta acestei sume insa renunt la acest lucru.
Ma puteti ajuta cu un model de formulare? multumesc
Buna seara,
Daca nu puteti sa va prezentati asa cum v-a indicat domnul avocat va puteti duce la un notar si sa dati o declaratie pe proprie raspundere si sa o trimiteti la instanta.
Puteti sa mergeti si cu o cerere de RENUNTARE la judecatorul de serviciu de la tribunal si sa solicitati RENUNTAREA!
Buna seara,
Mergeti cu C.I.-ul si cu o coala de hartie si un pix si va spune judecatorul de serviciu ce sa scrieti.
Domnule presedinte, subsemnatul ... cu domiciliul in ... legitimat cu C.I. ... CNP ... reclamant in dosarul nr. ... cu termen in .... avand ca parat pe ... cu sediul in ... si CUI ... va solicit sa luati la cunostinta ca RENUNT la capetele de cerere din dosarul sus amintit, renuntand astfel la judecata.
semnatura, data ..