avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Doresc anularea cererii in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Doresc anularea cererii in judecata

Am o cerere de chemare in judecata catre firma unde am lucrat si nu mi-am primit salariile pe 3 luni de zile. Inainte de termenul instantei am primit plata salariilor si as dori anularea cererii in instanta. Am cerut si plata daunelor-interese constand in dobanda legala aferenta acestei sume insa renunt la acest lucru.
Ma puteti ajuta cu un model de formulare? multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:48, 10 Octombrie 2018
Mergeti la termen si precizati ce vreti.
Nu este anulare dar se va inchide cazul.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna seara,
Daca nu puteti sa va prezentati asa cum v-a indicat domnul avocat va puteti duce la un notar si sa dati o declaratie pe proprie raspundere si sa o trimiteti la instanta.
Puteti sa mergeti si cu o cerere de RENUNTARE la judecatorul de serviciu de la tribunal si sa solicitati RENUNTAREA!
nu doresc sa merg la termen. vreau sa formulez aceasta cerere de renuntare si sa o depun maine la registratura. am nevoie de formularea ei. multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2018
Pentium4, utilizator
Buna seara,
Mergeti cu C.I.-ul si cu o coala de hartie si un pix si va spune judecatorul de serviciu ce sa scrieti.
Domnule presedinte, subsemnatul ... cu domiciliul in ... legitimat cu C.I. ... CNP ... reclamant in dosarul nr. ... cu termen in .... avand ca parat pe ... cu sediul in ... si CUI ... va solicit sa luati la cunostinta ca RENUNT la capetele de cerere din dosarul sus amintit, renuntand astfel la judecata.
semnatura, data ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere amanare judecata penal Sorinniros1987 Sorinniros1987 Buna seara,am un proces pe data de 14 februarie si as vrea sa formulez o cerere pentru amanarea ei pentru a-mi gasii avocat,doar ca nu stiu cum.Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Model cereri dosar penal Nina1 Nina1 Buna seara, Va rog ajutati-ma cu model pentru cerere: studiu dosar, eliberare copii dupa file din dosar, termen angajare avocat in cadrul unui dosar ... (vezi toată discuția)
Cum fac cererea pentru renunțarea chemării in judecată pentru pensia alimentara Nicoleta1234567 Nicoleta1234567 De curând m.am împăcat cu soțul meu și aș vrea sa.mi retrag acea plângere pentru pensie îmi puteți spune ce anume scriu in acea cerere va rog! (vezi toată discuția)